​Bayern si Real Madrid se vor intalni in prima semifinala a Champions League, mansa tur urmand sa se dispute pe "Allianz Arena". "Cunosc destul de bine adversarul", a precizat Jupp Heynckes, tehnicianul bavarezilor, in timp ce Jose Mourinho este de parere ca presiunea va fi pe Bayern, echipa care ar putea disputa finala pe propriul stadion. Meciul va incepe la ora 21:45, urmand sa fie in direct pe TVR1.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Bayern Munchen - Real Madrid (21:45, "Allianz Arena", TVR 1 direct)

"Cunosc destul de bine pe Real, au avut pana acum un sezon fantastic. Trebuie sa jucam la un nivel foarte inalt, intalnim una dintre cele mai bune formatii din fotbalul actual. Cristiano Ronaldo este principalul pericol, dar toata echipa trebuie luata in seama. Finala se va juca pe stadionul nostru, iar acest lucru ne motiveaza suplimentar. Toata lumea este concentrata, fiecare stie ce are de facut. Sansa sa joci cu trofeul pe masa vine poate doar o data in viata. Vom vedea un meci spectaculos, sper sa avem prospetime in joc" - Jupp Heynckes, antrenor Bayern Munchen.

"Nu avem nimic de pierdut in Champions League. Singurul lucru pe care l-am pierdut pana acum este Cupa Spaniei. Suntem concentrati pe campionat si pe Liga Campionilor. Avem sanse sa castigam ambele competitii. Bayern este mai mult decat o echipa. Au multi jucatori de valoare, surpriza poate aparea de la oricine. Nu cred ca suntem favoriti. Presiunea si emotia vor fi de partea lor, vor sa joace finala pe propriul stadion. In mod normal, va fi un meci foarte interesant" - Jose Mourinho, antrenor Real Madrid.

Ultimele partide:

Bayern - FSV Mainz 0-0

Real Madrid - Sporting Gijon 3-1

(Higuain 37', Ronaldo 74', Benzema 82' - De las Cuevas 30' penalti)

* Bayern Munchen si Real Madrid s-au intalnit de patru ori in semifinalele cupelor europene. De trei ori s-au calificat bavarezii (1976, 1987 si 2001), iar o data ibericii (2000). Iker Casillas este singurul jucator care a evoluat in "dubla" mansa din 2000.

Echipe probabile:

Bayern: Neuer - Lahm, J. Boateng, Badstuber, Alaba - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - Robben, Muller, Ribery - Gomez. Antrenor: Jupp Heynckes.

Real: Casillas - Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Fabio Coentrao - Khedira, Xabi Alonso - Di Maria, Ozil, Cristiano Ronaldo - Benzema. Antrenor: Jose Mourinho.

Bayern vs Real in actualul sezon al Champions League:

Goluri marcate: 22-32

Ocazii de gol: 77-86

Cornere: 52-54

Off-side: 15-45

Faulturi comise: 148-112

Cartonase galbene: 21-15

Cartonase rosii: 1-1.