Petrolul Ploiesti si CFR Cluj au incheiat la egalitate, 1-1, intr-un joc din etapa a 26-a din Liga 1: prahovenii au condus cu 1-0 din minutul 38, cand Hamza a transformat un penalty. Din acel moment, petrolistii au avut si om in plus (dupa eliminarea lui Camora). CFR Cluj a strans randurile, a echilibrat dupa pauza si a reusit sa egaleze in minutul 70, prin Ronny.

"Nu am facut un meci foarte bun, recunosc. Ei au avut, la 1-0, cateva sanse sa mai inscrie si ne-ar fi fost greu sa revenim. La pauza, am schimbat asezarea si am reusit sa egalam. Sunt multumit de repriza a doua, de prima nu. Avem o alta atitudine, asta e important, dar la organizarea jocului trebuie sa mai lucram" - Ioan Andone, antrenor CFR Cluj.

"Nu pot sa cred ca nu am reusit sa castigam un asemenea meci: cu om in plus, cu 1-0, am ratat 6-7 ocazii mari! Suntem balcanici, asta este situatia - ne-am facut-o cu mana noastra... Subconstientul a lucrat in defavoarea noastra - jucatorii au crezut ca au toate atuurile si ca victoria vine de la sine... Daca CFR Cluj vrea sa fie campioana, noi suntem Champions League!" - Gigi Multescu, antrenor Petrolul.