Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, a declarat, marti, ca partida dintre Otelul si Steaua (sambata, 14 aprilie, ora 20.00) se va disputa conform programului stabilit de LPF. "Nu putem interzice desfasurarea unor evenimente programate. Se vor lua toate masurile pentru a pastra ordinea publica", a precizat Berca, conform Agerpres.

Autoritatile galatene au solicitat schimbarea orei si a datei de desfasurare a partidei dintre Otelul si Steaua, motivul fiind acela ca "iesirea de la meci coincide cu procesiunile de la biserici din noaptea de Inviere".

"Noi nu putem interzice desfasurarea unor evenimente programate. E un meci de fotbal, dar (...) se vor lua toate masurile pentru a pastra ordinea publica. Daca in aceasta tara ne speriem ca se organizeaza un meci de fotbal si nu suntem capabili noi, ca institutii, sa asiguram ordinea si linistea publica, inseamna ca nu ne justificam prezenta pe functiile noastre", a declarat Gabriel Berca, la videoconferinta cu prefectii, conform Agerpres.

Partida dintre Otelul si Steaua, contand pentru etapa cu numarul XVI din Liga 1, se va disputa sambata, de la ora 20.00.