Dinamo este de nerecunoscut in ultima perioada, echipa din Stefan cel Mare ajungand la sase etape fara victorie dupa 1-3, pe propriul teren, cu Petrolul (Liga 1, etapa XXIV). Aflata in lupta pentru evitarea retrogradarii, echipa ploiesteana a dat lovitura in fata "cainilor", golurile victoriei fiind reusite de Hamza (59'), Oprita (69') si Boudjemaa (90+1'), in timp ce pentru gazde a punctat Marius Niculae (90+5').

Dinamo, infrangere severa cu Petrolul Foto: fcdinamo.ro

Dinamo ramane cu 46 de puncte in clasament, in timp ce Petrolul ia o gura de oxigen in lupta pentru evitarea retrogradarii (ploiestenii au acumulat 25 de puncte).

Echipe:

Dinamo: Balgradean - Scarlatache, Luchin, Grigore, Pulhac (Tucudean '67) - Rus, Kone, Munteanu, Curtean - Niculae, Platini (Danciulescu '46). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Petrolul: Hamutovski - Straut, Linares, Bikana, Maxim - Mustivar, Negru (Ben Djemia '77) - Oprita, Boudjemaa, Hamza (Buhusi '72) - Zerka (Osiako '46). Antrenor: Gheorghe Multescu.

Cartonase galbene: Rus '55, Kone '77 - Hamutovski '89

"E a treia infrangere pe teren propriu. Fotbalul te pedepseste. Cand ai ocazii si nu marchezi, o fac adversarii. Am intrat in panica, am schimbat sistemul pentru ca aveam nevoie de mai multa forta in atac. Suporterii sunt suparati, e firesc pentru ca e al treilea joc pierdut acasa. Nu stiu daca ma gandesc la demisie. O sa discut cu conducerea clubului sa vedem ce avem de facut. Ma mai gandesc, vreau mai intai sa avem o discutie" - Liviu Ciobotariu (DigiSport)

Dinamo, ultimele trei partide disputate acasa:

Dinamo - Petrolul 1-3 (etapa XXIV)

Dinamo - Vaslui 0-1 (etapa XXIII)

Dinamo - Sportul 1-3 (etapa XXI).