Remiza cu Gaz Metan Medias ar putea sa-l coste pe Ilie Stan postul de antrenor principal al Stelei, tehnicianul fiind considerat principalul vinovat pentru rezultatul consemnat luni seara. "L-as da afara pe Ilie Stan, dar nu am pe cine sa aduc", a precizat patronul ros-albastrilor.

Ilie Stan, indepartat de la VasluiFoto: AGERPRES

"Vinovat e cine a facut echipa. L-as da afara pe Ilie Stan, dar n-am pe cine sa aduc. Daca il schimbi pe Tanase cu Costea si pe Rusescu cu Machado, ce pretentii sa ai?", a comentat Gigi Becali la finalul partidei cu Gaz Metan Medias.

Conform gsp, principal favorit pentru a veni la Steaua este Mihai Stoichita. Antrenorul s-a mai aflat pe banca tehnica a ros-albastrilor in doua randuri: 1997-1998 si 2009-2010. Pe lista s-ar mai afla Laurentiu Reghecampf (aflat in prezent la Concordia Chiajna) si Petre Grigoras (este insa mai greu de adus, se afla la Pandurii Targu-Jiu).

Dupa 0-0 in Ghencea cu Medias, Steaua este la opt puncte de liderul CFR Cluj, ros-albastrii aflandu-se pe locul patru in clasamentul Ligii 1 la fotbal.