"Conceicao a fost cea mai proasta alegere. Este dezamagitor, nu are nicio treaba cu fotbalul (n.r. Conceicao), niciodata nu am vazut Astra mai slaba ca acum", a declarat Ioan Niculae, patronul Astrei, in legatura cu indepartarea antrenorului portughez Antonio Conceicao. In plus, omul de afaceri vrea sa scape si de Juliano Spadacio, fotbalist transferat in iarna lui 2012. Astra a pierdut ultima partida disputata in Liga 1, 0-2 pe propriul teren in fata celor de la FCM Targu-Mures.

Antonio Conceicao Foto: cfr1907.ro

"Nu sunt vesel, dar nici foarte trist. Aveam nevoie de acest soc pentru o decizie pe care o pregateam. A fost cea mai proasta alegere pentru un staff tehnic. Niciodata nu am vazut Astra mai slaba ca astazi. Acum inteleg de ce n-a avut Conceicao performante in afara. Pai nu poti sa joci un meci cu Tg Mures pe teren propriu cu patru fundasi centrali. Ne-au tot zapacit cu tot felul de solicitari, cu Rui Miguel si cu toata nebunia asta cu tot batalionul de jucatori din Portugalia si Brazilia care nu sunt buni nici la Divizia C la noi. Este dezamagitor! Nu pot sa spun decat ca nu ma pricep la fotbal. Conceicao nu mai are nici un fel de viitor la Astra. Si nu numai el, ci toata conducerea tehnica. Nu au nici o treaba cu fotbalul" - Ioan Niculae, patron Astra (Dolcesport).

Doar in acest sezon competitional, Ioan Niculae i-a mai demis de la Astra pe Tibor Selymes (in doua randuri) si pe Marius Sumudica.

Astra, rezultate cu Conceicao pe banca tehnica:

Vointa - Astra 1-0

Astra - Mioveni 3-1

Steaua - Astra 2-1

U Cluj - Astra 3-1

Astra - FCM Targu-Mures 0-2.