Aflat intr-o perioada mai putin fasta (doua infrangeri consecutive in campionat), Rapidul se intareste la nivel de conducere, Dinu Gheorghe (fost presedinte al gruparii) urmand sa revina la clubul din Giulesti in functia de administrator delegat, informeaza Mediafax.

Dinu Gheorghe si Razvan Lucescu, din nou impreuna la Rapid Foto: AGERPRES

"Am convenit cu domnul Dinu Gheorghe sa vina langa Rapid in functia de administrator delegat pe o perioada limitata, mai exact intre 23 martie si 23 mai 2012. Intre noi este o prietenie prea lunga pentru a nu putea sa trecem peste ce s-a intamplat in tur. Eu nici macar nu am fost suparat pe dansul", a precizat George Copos, pentru Mediafax.

"Domnul Dinu Gheorghe m-a asigurat ca impreuna cu Razvan Lucescu pot sa isi indeplineasca obiectivele, participarea in Liga Europa si castigarea Cupei Romaniei. Dansul considera ca rezultatele din ultimele partide sunt niste accidente si impreuna cu antrenorul poate gasi solutiile pentru iesirea din aceasta perioada. De fapt, amandoi cred ca Rapid poate castiga si campionatul, pentru acest obiectiv urmand sa aiba o prima speciala la fel ca si jucatorii" - George Copos.

Dreptul de samnatura va ramane la Zotta si Taban

"Am discutat si cu domnul Zotta, care sustine aceasta propunere. Vom stabili foarte clar atributiile in cadrul clubului, cert este ca dreptul de semnatura va apartine in continuare domnului Zotta si domnului Taban. Domnul Dinu Gheorghe va avea in schimb impreuna cu Razvan intreaga autoritate si responsabilitate asupra rezultatelor echipei", a completat George Copos.

Dinu Gheorghe a ocupat functia de presedinte al Rapidului pana in luna octombrie a anului 2011. In acest moment, echipa din Giulesti se afla pe locul trei in Liga 1, la o distanta de sase puncte de liderul CFR Cluj.