Imediat dupa meciul Tg. Mures - Steaua 1-0, finantatorul Stelei l-a sunat pe seful arbitrilor din Liga 1, pentru a-i reprosa arbitrajul lui Balaj. "M-a injurat de mama, la modul cel mai ordinar posibil. Mama mea a murit in urma cu un an", a spus Craciunescu, la DigiSport, izbucnind in lacrimi: "Traim intr-o lume bolnava: m-a injurat unul care altfel umbla cu biblia si cu biserica de dimineata pana seara..."

Ion CraciunescuFoto: Rompres

Finantatorul Stelei i-a reprosat lui Cristi Balaj ca nu a acordat penalty in prelungiri: "Acolo sunt doua penalty-uri, nu unul!", spune patronul, recunoscand in acelasi timp ca si Tg Mures a avut o lovitura de la 11 metri neacordata, in minutul 82.

Joi seara, Craciunescu fusese criticat si de patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu.

"Am auzit ca Porumboiu spune ca i-am trimis un arbitru cu tema, la meciul pe care l-a pierdut acasa cu Brasov... Nu l-am intalnit niciodata pe acel arbitru, l-am vazut de doua ori doar, in plenul adunarilor de la comisie! Domnul Porumboiu este suparat ca nu ii mai raspund la telefon, asa cum si domnul Badea de la Dinamo (care m-a desfiintat miercuri, dupa Otelul - Dinamo 1-1), este nedumerit de ce nu se mai duce seful arbitrilor sa ii dea raportul!" - Ion Craciunescu, seful CCA.