Formatia Rapid a fost invinsa, vineri seara, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Concordia Chiajna, in primul meci al etapei a XXI-a a Ligii I, in care de la ambele grupari a fost eliminat cate un jucator si gazdele au inscris in minutul 90. Fanii rapidisti i-au cerut demisia lui Razvan Lucescu si au adresat injurii portarului Coman si familiei acestuia, potrivit Mediafax.

  • Intr-un alt meci al etapei, CS Mioveni si FCM Tg. Mures au terminat 0-0, un rezultat care le mentine in subsolul clasamentului.

Rapid a ramas in inferioritate numerica, in minutul 50, cand a fost eliminat Rui Duarte dupa primirea celui de-al doilea cartonas galben. Dupa doar opt minute, a fost eliminat si un jucator de la Concordia Chiajna, Muzac, tot dupa al doilea cartonas galben.

Unicul gol al partidei a fost inscris in minutul 90, de Adrian Popa, cu un sut pe langa Coman, dupa ce l-a driblat pe Deac pe partea stanga.

Concordia Chiajna: Kolev - Krumov, Mamele, Bratu, Guillherme - Muzac, L. Filip - V. Munteanu (Ad. Popa '70), V. Dinu (Petrovici '63), Dos Santos (Ilie Iordache '74) - A. Rocha. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Rapid: Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, Oros, Bozovici - Teixeira (Surdu '79), Pavlovici, Herea (Sotelo '71) - Deac, Al. Ionita (N. Grigore '56), Roman. Antrenor: Razvan Lucescu

Cartonase galbene: Krumov '23, Muzac '29, '58, Guillherme '34, Rocha '70 / Rui Duarte '15, 50, Oros '20, Roman '70, Deac '71

Cartonase rosii: Muzac '58 / Rui Duarte '50

Arbitri: Radu Petrescu - Dorin Mudura, Adrian Vidan

Observatori: Mircea Cezar Ionescu

La meci au asistat aproximativ 4.000 de spectatori, dintre care 3.000 erau fani rapidisti.

Suporterii Rapidului au scandat in mai multe randuri "Mircea Sandu esti o mizerie" si "Mitica la puscarie"

Danut Coman a intrat intr-un conflict cu suporterii rapidisti, in minutul 83 al partidei, dupa ce a fost injurat in mai multe randuri de acestia. Galeria rapidista, nemultumita de jocul echipei, a inceput sa il injure pe portar, care a raspuns nervos, pentru ca in cele din urma sa aruce cu o sticla de apa spre suporteri.

In acel moment fanii au izbucnit si au scandat: "Afara, afara din Giulesti" si au adresat injurii portarului si familiei acestuia. Pana la finalul meciului, la fiecare atingere de balon, Coman a fost huiduit si injurat.

Fanii au scandat trivialitati si la adresa actionarului majoritar George Copos. De asemenea, galeria a scandat numele fostului portar rapidist Mircea Bornescu si al tehnicianului Marius Sumudica.