Real Madrid s-a impus greu pe terenul lui Betis, liderul castigand cu 3-2. Victoria a fost insa una cu scandal, gazdele reclamand doua penaltiuri neacordate pentru henturi in careu (la Xabi Alonso, iar mai apoi la Sergio Ramos in prelungirile disputei). "Inca un meci cu scandal", a titrat presa iberica dupa meciul de sambata seara.

Hent la interventia lui Sergio RamosFoto: Captura YouTube

Probabil cel mai important moment al partidei s-a intamplat la pauza, atunci cand centralul Eduardo Iturralde Gonzalez s-a accidentat, iar locul i-a fost luat de Gorka Sagues. Debutant in Primera Division, Sagues a gresit de mai multe ori in a doua repriza.

Astfel, centralul nu a dictat penalti in doua randuri pentru gazde: prima data, la un hent al lui Xabi Alonso, iar apoi pentru un alt hent la Sergio Ramos, in prelungirile disputei.

"Nu stiu daca a fost sau nu penalti, eram prea departe de faza. Dupa parerea mea, arbitrajul a fost bun" - Jose Mourinho, citat de Marca.

Au marcat: Molina (10') si Montero (55') pentru gazde, respectiv Higuain (25') si Ronaldo (52', 73') pentru madrileni.

Echipe:

Real Betis: Fabricio - Nelson, Dorado, Paulao, Nacho - Benat, Iriney (Canas 77'), Salva Sevilla (Santa Cruz 73') - Jefferson Montero, Jorge Molina (Pozuelo 65'), Ruben Castro.

Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo - Khedira, Xabi Alonso - Ozil (Benzema 88'), Kaka (Granero 75') - Cristiano Ronaldo, Higuain (Callejon 78').

Meciul s-a jucat pe "Benito Villamarin", in fata a 50.000 de spectatori.

Clasament:

1 Real Madrid 70 puncte

2 FC Barcelona 57 (-1 joc)

3 Valencia 43 (-1 joc) etc.

Vezi aici rezumatul partidei Real Betis - Real Madrid.

Vezi aici hentul comis de Sergio Ramos (imagini Digisport).