Convocat de Victor Piturca pentru amicalul cu Uruguay (miercuri, 20:30, "Arena Nationala"), Adrian Mutu a discutat despre viitorul sau la echipa nationala, atacantul de la Cesena fiind de parere ca Mondialul din 2014 este "ultimul sau tren". "Mi se cere mai mult sacrificiu, voi face tot ce pot pentru a ajuta echipa sa se califice", a precizat Mutu.

Adrian Mutu Foto: Hotnews

"Sunt la o varsta destul de inaintata si cred ca este ultimul meu tren. Voi face tot ce-mi sta in putinta pentru a ajuta echipa sa se califice. Am avut o discutie foarte serioasa cu domnul Piturca, am o alta varsta, o alta greutate in echipa. Mi se cere mai mult sacrificiu si voi incerca sa-i ajut pe cei care sunt acum la nationala. Nu au nevoie de sfaturi, ci de incurajari", a declarat Adrian Mutu la gsptv.

Uruguay, o forta a fotbalului mondial

"Jucam cu o forta, cu o echipa foarte buna care a castigat Copa America. O sa fie un meci foarte dificil pentru noi, e clar ca valoric sunt peste noi. Vom incerca sa obtinem un rezultat bun. E important sa le punem probleme pentru ca altfel va fi meciul intr-o singura directie. Nu cred ca putem sa tragem o concluzie dupa aceasta confruntare, Romania e in reconstructie, sunt multi jucatori tineri. Cu siguranta nu vom fi la valoarea Uruguayului" - Adrian Mutu, gsptv.

Romania se poate califica la Mondialul din 2014

"N-as vedea-o asa favorita pe Olanda pentru ca a mai fost o data si a terminat pe locul doi. Sunt mai valorosi ca noi olandezii, dar sunt si alte echipe. Trebuie sa fim atenti deoarece nu e greu sa te califici", a concluzionat Adrian Mutu.