Accidentat in timpul antrenamentului de luni seara, Banel Nicolita a fost inlocuit de Mihai Roman (Rapid) la echipa nationala, in vederea meciului amical cu Uruguay (miercuri, 20:30, "Arena Nationala"). Echipa antrenata de Victor Piturca a fost laudata de adversari: "Sunt o echipa cu o lunga traditie in fotbal, cu radacini latine", a precizat Oscar Tabarez, selectionerul Uruguayului.

Banel NicolitaFoto: HotNews / Dan Popescu

Nicolita a suferit o leziune a ligamentelor gleznei stangi, jucatorul celor de la Saint-Etienne devenind astfel indisponibil.

In alta ordine de idei, nationala Romaniei a fost laudata de catre antrenorul Uruguayului. "Echipa Romaniei este una tanara, in plin proces de reconstructie. Romania are o lunga traditie in fotbal, cu radacini latine, dispune de jucatori valorosi. Romanii sunt foarte pasionati de fotbal. Nationala Romaniei are destui jucatori care evolueaza in echipe bune din strainatate. Ma astept la un joc echilibrat, asa este la acest nivel", a precizat Oscar Tabarez, conform Mediafax.

Echipa probabila a Uruguayului: Muslera - Maxi Pereira, Lugano, Godin, Caceres - D. Perez, Arevalo Rios, Rodriguez - Forlan, Cavani, Luis Suarez.

Partida Romania - Uruguay va fi in direct pe Antena1 si LiveText pe HotNews.ro de la ora 20:30.