​Criticat dupa prestatia avuta in "dubla" cu Twente din "16-imile" Europa League, Ciprian Tatarusanu a gasit un aliat in persoana selectionerului Victor Piturca. "Ciprian este unul dintre cei mai valorosi portari romani, el va face parte in continuare din nationala", a comentat Piturca. Romania va intalni, miercuri, Uruguayul intr-o partida amicala. Meciul va avea loc pe "Arena Nationala", de la ora 20:30.

Victor Piturca Foto: AGERPRES

"Tatarusanu este unul dintre cei mai valorosi portari din fotbalul romanesc, iar el va face parte din nationala si in functie de ce va face in continuare. Intr-adevar a fost o greseala mare in retur, in meciul tur nu a avut nicio vina. In meciul retur a gresit, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i luam capul.

Eu ma voi baza in continuare pe serviciile lui. Trebuie sa înteleaga si sa ia ce-i pozitiv din ce s-a intamplat. La faza golului mi s-a parut si mie relaxat. Si Geraldo are vina lui. Ce trebuia sa-i facem lui Mutu cand a ratat penalty la turneul final cu Italia, sa-l impuscam?", a declarat Victor Piturca in cadrul unei conferinte de presa.

Meciul amical dintre Romania si Uruguay se va disputa, miercuri, de la ora 20.30, pe "Arena Nationala", urmand sa fie in direct pe Antena1 si LiveText pe HotNews.ro.