Josep Guardiola nu a oferit inca un raspuns Barcelonei in ceea ce priveste prelungirea intelegerii scande in vara acestui an, tehnicianul iberic fiind mai nehotarat ca niciodata, informeaza Marca. "Pep" nu duce insa lipsa se oferte, Inter Milano oferindu-i un salariu imens pentru a veni la Milano: 20 de milioane de euro pe stagiune.

Josep Guardiola Foto: fcbarcelona.com

Barcelona nu stie daca se mai poate baza pe Guardiola si din sezonul viitor, tehnicianul fiind in dubiu in legatura cu prelungirea contractului. In aceste conditii, Inter incearca marele transfer, antrenorul fiind ademenit cu un salariu greu de refuzat: 20 de milioane de euro.

Italienii traverseaza un moment mai putin fast: se afla la 14 puncte de liderul Milan (in Serie A), in timp ce in Champions League au pierdut prima mansa din "optimi" cu Marseille, 1-0 pe Velodrome.

Conform Marca, una dintre variantele surpriza ale lui Josep Guardiola ar fi aceea de a lua o pauza. In varsta de 41 de ani, "Pep" a avut sezoane epuizante in ultimii ani, iar un concediu ar fi perfect in aceste conditii.