​De fiecare data dupa ce a castigat Champions League, Jose Mourinho a plecat de la echipa pe care o pregatea. S-a intamplat la FC Porto si la Inter. Tehnicianul lusitan dezminte insa faptul ca va parasi banca tehnica a celor de la Real Madrid in cazul unui succes in Liga Campionilor. "Castigarea acestei competitii nu are nicio legatura cu viitorul meu", a precizat Mourinho.

Jose Mourinho Foto: realmadrid.com

"Vom avea o partida grea la Moscova, stiti prea bine care sunt conditiile acolo. Asta nu inseamna insa o scuza, jucatorii trebuie sa fie pregatiti pentru orice, asta implica sa fii profesionist. Pentru mine Liga Campionilor este foarte importanta. Cu toate acestea, nu castiga intotdeauna echipa mai buna. Daca in campionat ai multe sanse, in Champions League trebuie sa evoluezi la un nivel aproape de perfectiune pentru a te impune. De fiecare data dupa ce am cucerit Liga, am plecat de la echipa respectiva. Asa s-a intamplat la Porto. La Inter, a fost alta situatie: hotarasem se plec inainte de disputarea finalei. Castigarea Champions League nu imi va influenta insa viitorul la Real Madrid", a declarat Jose Mourinho.

In "optimile" Champions League, Real Madrid se va duela cu TSKA Moscova, prima mansa urmand sa aiba loc in Rusia, in data de 21 februarie, de la ora 19.00 (ora Romaniei).

Program "optimi" Champions League:

21 februarie:

TSKA Moscova - Real Madrid (19.00)

Napoli - Chelsea (21.45)

22 februarie:

Marseille - Inter (21.45)

Basel - Bayern (21.45).