Cu toate ca Barcelona a castigat pe terenul lui Leverkusen (3-1), Josep Guardiola nu se considera calificat in "sferturi", tehnicianul iberic indemnand la prudenta. "Trebuie sa fim atenti in retur, cu nemtii nu stii niciodata ce se va intampla. Nu suntem calificati", a precizat Guardiola.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Nu e niciodata usor sa joci impotriva unei echipe din Germania. Sunt formatii solide, au jucatori buni si nu se lasa batute niciodata. Sunt fericit ca am reusit sa revenim rapid dupa primirea golului. Prima repriza a fost mai slaba decat a doua, din punctul nostru de vedere. Am incheiat bine un meci de care ne-am temut. Este foarte important ca am reusit sa marcam trei goluri in deplasare. Trebuie sa fim atenti in retur, nu suntem calificati" - Josep Guardiola, antrenor FC Barcelona.

"Apararea noastra a jucat bine in prima repriza, dar am aratat prea mult respect in a doua repriza. Dupa pauza, jocul a fost cu totul altul, din pacate nu am putut rezista. Am jucat un fotbal bun timp de 15 minute, asa a venit si golul. Gandindu-ma la meciul de pe Camp Nou, pot spune ca nu avem prea multe sanse, dar in fotbal nu se stie niciodata. Acum cativa ani, am vazut cum Barcelona a castigat cu 5-0 pe terenul lui Basel, iar in retur, pe Camp Nou, a fost 1-1. Deci, orice este posibil" - Robin Dutt, antrenor Leverkusen.

Leverkusen - Barcelona 1-3 (Kadlec 52 - Alexis Sanchez 41, 55, Messi 88)