Contrele dintre Diego Armando Maradona si Pele au continuat si in aceasta saptamana, fostul international argentinian adresandu-i cuvinte grele rivalului sau. "Pele sa se intoarca la muzeu si sa ia medicamentul bun", a precizat Diego.

Maradona, inca un atac la adresa lui PeleFoto: AGERPRES

In prezent antrenor la Al Wasl, Maradona l-a atacat din nou pe Pele, vedeta argentiniana sfatuindu-l pe brazilian sa se "intoarca la muzeu", acolo unde ii este locul.

"Pele sa se intoarca la muzeu si sa ia medicamentul bun. Nu poti sa gresesti cand e vorba de medicamente, pentru ca atunci faci tampenii. Asa se intampla atunci cand confunzi albul cu rosul", a declarat Maradona, la portul de radio La Red, conform Mediafax.

"Prefer sa ma duc la bere cu Ronaldo, sa fiu prieten cu Zico sau sa discut cu Rivelinho. Decat sa apartin familiei FIFA prefer sa fiu orfan", a spus Maradona, facand trimitere la faptul ca Pele face parte organigrama celor de la FIFA.

"In Argentina, toate portile sunt inchise. Sunt un exilat argentinian, dar vreau ca toata lumea sa stie ca eu continui sa fiu argentinian pana la chiloti", a conchis Maradona.