Steaua a invins, scor 3-0, pe Kuban Krasnodar intr-un meci amical. Ros-albastrii au fost laudati de Dan Petrescu, tehnicianul roman fiind de parere ca echipa lui Ilie Stan poate reveni in lupta pentru titlul din Liga 1. "Victoria Stelei e foarte clara. Steaua poate reintra in lupta pentru titlu si are sanse bune cu Twente", a precizat Petrescu.

Steaua Bucuresti Foto: HotNews / DP

"Victoria Stelei e foarte clara. Echipa mai buna a castigat, chiar daca a fost un arbitraj... S-au dat trei penaltiuri care nu au fost. Steaua a fost mult mai proaspata si mai pregatita decat noi. Daca o tine tot asa, Steaua poate reintra in lupta pentru campionat si are sanse si cu Twente. Inainte de meciul de azi spuneam ca Twente e suta la suta favorita, dar dupa ce am vazut sunt convins ca Steaua are sanse. Ma bucur ca Ilie Stan are libertate si face o treaba foarte buna. Sunt curios sa vad ce se va intampla in retur. Steaua, Dinamo, CFR Cluj si Rapid se vor bate la titlu si va fi foarte echilibrat. E greu sa dau o favorita. In fotbal, daca muncesti bine ai si rezultate" - Dan Petrescu, conform Mediafax.

Steaua este calificata in "16-imile" Europa League (se va duela cu Twente), in timp ce in Liga 1 se afla la opt puncte distanta de liderul Dinamo (40 de puncte).

Steaua - Kuban 3-0/ Revansa, dupa accidentul cu Chiajna