Mijlocasul Alex Chipciu, recrutat de Steaua de la FC Brasov in aceasta iarna, a suferit o ruptura musculara, in timpul jocului amical cu Mlada Boleslav (2-3, joi seara, in Antalia). Conducerea bucurestenilor a primit aceasta veste sambata, dupa ce fotbalistul a efectuat un RMN care sa elucideze natura durerii care l-a facut sa abandoneze jocul cu cehii.

In aceste conditii, Chipciu nu va juca impotriva olandezilor de la Twente (meciuri programate la 16 si 23 februarie), in cadrul Europa League.

Conform patronului stelist, Alex Chipciu a fost transferat de la Brasov cu scopul de acoperi flancul dreapta, ramas fara titular la Steaua dupa plecarea lui Nicolita in Franta. Insa la Brasov, Chipciu a jucat mai mult aripa stanga, zona in care Steaua are chiar abundenta de jucatori.

"Mi-a spus Dinu Gheorghe ca Chipciu nu poate juca decat stanga, ca asa stie el de la Brasvo. Nu ma intereseaza: daca vrea sa joace la Steaua si sa ajunga la nationala, o sa joace dreapta si o sa joace bine!", a declarat finantatorul Stelei. Inainte sa auda de accidentarea care il scoate din circuit pe Chipciu inaintea debutului oficial la Steaua.