​Chelsea cauta un atacant de clasa, formatia de pe "Stamford Bridge" saturandu-se sa astepte "explozia" lui Fernando Torres. Adus cu mare fast de la Liverpool, "El Nino" a dezamagit. Londonezii s-au orientat catre Gonzalo Higuain, de la Real Madrid, pentru care ofera 40 de milioane de euro.

Gonzalo HiguainFoto: AGERPRES

Chelsea s-a saturat sa-l astepte pe Torres. Atacantul iberic este de nerecunoscut, Fernando fiind una din marile dezamagiri ale momentului.

Conducatorii britanicilor il doresc pe Gonzalo Higuain, atacant pentru care au facut o oferta de 40 de milioane de euro. Argentinianul ar putea pleca de la Real Madrid in vara lui 2012, posibili inlocuitori fiind Kun Aguero (Manchester City) si Fernando Llorente (Athletic Bilbao).

Aguero ar putea face diferenta la capitolele viteza si tehnica, in timp ce Llorente este dorit pentru plasamentul bun pe care il are si pentru faptul ca marcheaza mult.

In alta ordine de idei, jurnalistii britanici vorbesc tot mai mult despre o revenire a lui Jose Mourinho la Chelsea, din vara lui 2012. In aceste conditii, Higuain ar face trecerea la o alta echipa, dar ar putea fi antrenat tot de lusitan.