Viorel Hizo nu mai este, incepand de vineri, antrenorul echipei FC Vaslui, informatia fiind confirmata de Adrian Porumboiu, patronul moldovenilor. "Nu pot sa fiu multumit ca am iesit din cupele europene, ca sunt pe locul 7... Ei sunt platiti, de departe, cel mai bine din Liga 1. Mi-am dat seama ca nu se mai poate continua in ritmul asta", a precizat Porumboiu.

Viorel HizoFoto: AGERPRES

"Nu pot sa fiu multumit ca am iesit din cupele europene, ca sunt pe locul 7... Ei sunt platiti, de departe, cel mai bine din Liga 1. Mi-am dat seama ca nu se mai poate continua in ritmul asta. Chiar in halul asta am ajuns, sa fiu discreditat? Nu suntem nici primul, nici ultimul club care face treaba asta. Platesc ce-i de platit si ne despartim de Hizo. Am scapat eu de Lopez Caro, daramite de Hizo. Numele inlocuitorului il vom afla, deocamdata nu-l stiu nici eu", a declarat Adrian Porumboiu (sport.ro).

Sansele cele mai mari pentru a-l inlocui pe Hizo le are Ioan Ovidiu Sabau. In varsta de 44 de ani, fostul international roman a mai pregatit de-a lungul timpului pe U Cluj, Gaz Metan Medias, Gloria Bistrita, Poli Timisoara si FCM Targu-Mures.