Mircea Lucescu a parasit, in cursul zilei de luni, Spitalul Universitar din Bucuresti, medicii aproband externarea antrenorului roman. La iesirea din spital, tehnicianul celor de la Sahtior a oferit o noua varianta despre accidentul suferit la inceputul lunii ianuarie: "Imi pare rau ca am lovit un tramvai care stationa".

Mircea Lucescu Foto: shakhtar.com

"Multumesc colectivului de medici care a avut grija de mine. Trebuie sa fiu atent in continuare, dar in foarte scurt timp ma voi intoarce pe teren. In momentul de fata ma simt foarte bine. Si daca as fi castigat o Cupa a Campionilor nu stiu daca era atata lume sa ma vada.

Incerc sa ajung la nivelul de efort de inainte de accident. A fost foarte greu, au fost multiple fracturi, un moment extrem de periculos. Am trecut de prima parte cu bine, trebuie sa trec si de cea de-a doua parte, inca e periculos.

Ma simt bine, am avut foarte mare vointa, m-am gandit tot timpul la fotbal. Voi mai conduce, de ce nu? Imi pare rau ca am lovit un tramvai care stationa", a declarat Mircea Lucescu la iesirea din Spitalul Universitar.

La scurt timp dupa accidentul suferit, Mircea Lucescu a oferit, pentru Gazeta Sporturilor, o varianta a celor intamplate pe Bulevardul Vasile Milea: "Tramvaiul putea evita coliziunea! L-am zarit de la zeci de metri distanta si mi-am imaginat ca va frana. Sa ma ierte Dumnezeu, dar parca a vrut sa dea peste mine".

Conform medicilor, o recuperare dupa un asemenea incident poate dura intre 30 si 45 de zile. Lucescu poate sta insa si acasa, atata timp cat nu apar complicatii.

Mircea Lucescu a fost internat la Spitalul Universitar Bucuresti dupa ce in ziua de 6 ianuarie a suferit un accident de masina pe bulevardul Vasile Milea din Bucuresti.