Conducerea echipei FCM Targu-Mures a anuntat, printr-un comunicat oficial, despartirea de tehnicianul Maurizio Trombetta, noul antrenor al formatiei din Liga 1 urmand sa fie Marius Lacatus. "Ne-am inteles cu Lacatus si urmeaza sa semnam contractul. Va veni pe o suma mai mica decat Trombetta. Va incepe imediat antrenamentele, obiectivul este acelasi, salvarea de la retrogradare", a precizat Claudiu Maior, vicepresedintele Consiliului de Administratie al clubului.

Marius Lacatus Foto: Hotnews

"Incepand din 20 ianuarie, domnul Maurizio Trombetta nu mai indeplineste functia de antrenor principal al primei echipe si orice relatie contractuala avuta cu Fotbal Club Municipal Targu Mures inceteaza de drept. Conducerea ii multumeste domnului Maurizio Trombetta pentru munca depusa si apreciaza efortul dovedit pe durata intelegerii avute cu formatia noastra" - Tatar Bela, presedintele Consiliului Director al FCM Targu Mures (conform Mediafax).

Lacatus, noul tehnician

"Noul antrenor va fi Marius Lacatus, ne-am inteles si urmeaza sa semnam contractul. Va veni pe o suma mai mica decat Trombetta. Va incepe imediat antrenamentele, obiectivul este acelasi, salvarea de la retrogradare" - Claudiu Maior, vicepresedintele Consiliului de Administratie.

Motivul despartirii de Trombetta

"Trombetta era cu salariul la zi, insa a cerut sume suplimentare fata de contract. Conducerea clubului nu a fost de acord cu acest aspect", a completat Maior.

De-a lungul timpului, Marius Lacatus a pregatit pe Steaua (in trei randuri), FC National, Otelul Galati, FC Brasov, Ceahlaul Piatra Neamt, Inter Gaz Bucuresti, UT Arad si FC Vaslui.