​​Jaka Stromajer si Stojan Vranjes (ambii Pandurii Targu-Jiu) vor fi transferati la FC Vaslui, dupa cum a precizat Marin Condescu, presedintele gorjenilor. Atat Stromajer cat si Vranjes s-au aflat, in aceasta iarna, pe lista de achizitii a celor de la Steaua si Dinamo.

"Ne-am inteles astazi (n.r. marti) cu conducerea clubului FC Vaslui pentru transferul jucatorilor Jaka Stromajer si Stojan Vranjes. Cei doi fotbalisti si-au dat acordul sa mearga la echipa din Vaslui si un rol important in convingerea lor l-a avut impresarul acestora, Zvonko Milojkovici, care a ramas in relatii bune cu clubul Pandurii.

Am beneficiat de sprijinul domnului Milojkovici pentru a gasi solutii cat mai bune si pentru jucatori si ii multumim. Dumnealui i-a revenit rolul de a-i convinge pe cei doi fotbalisti ca e in avantajul lor sa accepte acest transfer, avand in vedere faptul ca sunt la apogeul carierei si trebuie sa joace in aceasta perioada. Acum ramane ca jucatorii sa se inteleaga cu clubul din Vaslui in vederea semnarii contractelor", a precizat Marin Condescu, presedintele gruparii din Targu-Jiu, pentru site-ul oficial al echipei din Liga 1.

In clasamentul Ligii 1 la fotbal, Pandurii se afla pe locul 6, cu 30 puncte, in timp ce FC Vaslui se gaseste pe 7, tot cu 30 de puncte, dar cu golaveraj inferior.