"A avut o prestatie demna de marele sau talent. Adrian a reusit o partida extraordinara", au titrat gazetarii din Peninsula dupa ce Adrian Mutu a reusit o dubla in victoria Cesenei, scor 3-1 cu Novara (etapa XVIII din Serie A). Internationalul roman a fost declarat de catre presa italiana jucatorul rundei din Italia.

Adrian Mutu, omul etapei din Serie AFoto: Hotnews

"Mutu de neoprit. Joc uimitor al atacantului roman, care se implica in toate actiunile periculoase ale Cesenei. Pe langă obtinerea unui penalti, el inscrie doua goluri, permitand echipei sale sa invinga Novara. Ziua sa este stricata de un fault dur al lui Rinaudo, care il determina sa iasa de pe teren" - calciomercato.it, conform Mediafax. Romanul a primit nota 7.5, fiind peste nume importante precum Klose (Lazio), Giovinco (Parma) si Vucinic (Juventus).

"Dupa atatea partide fara constanta a venit o prestatie convingatoare, demna de marele sau talent" - Eco dello Sport (a primit nota 7,5).

"Reuseste o dubla, ajunge la 101 goluri in Serie A, castiga doua penaltiuri si se implica si in faza autogolului lui Rinaudo. Intr-o zi absolut de gratie, Cesena are nevoie absoluta de golurile lui pentru a se salva" - Quotidianamente.net (a primit nota 8).

Atacantul roman Adrian Mutu a marcat doua goluri in victoria echipei sale Cesena, 3-1 cu Novara, meci disputat duminica in campionatul italian de fotbal. Cu aceste reusite, Mutu a ajuns la 101 goluri marcate de cand activeaza in Serie A.