Patru militari ce se duceau spre unitatea de la Breaza unde urmau sa intre in tura au ajuns la spital, duminica, in jurul orei 6.20, dupa ce autoturismul in care erau a fost lovit de o masina de teren apartinand lui Tibor Selymes, condusa de o femeie de 33 de ani, in care se afla si fostul fotbalist, relateaza Mediafax.

Potrivit politistilor rutieri, accidentul s-a petrecut in localitatea brasoveana, Timisul de Jos.

La volanul masinii de teren, care apartine fostului fotbalist si antrenor Tibor Selymes, se afla o femeie in varsta de 33 de ani, din Brasov, care nu a adaptat viteza la conditiile de mers si a intrat pe contrasens, unde a lovit autoturismul Hyundai in care se aflau cei patru militari.

Toate cele patru persoane ranite sunt militari din Brasov care se indreptau catre unitatea din Breaza.

In autoturismul de teren, marca BMW, se aflau soferita C.D. si Tibor Selymes, insa acestia nu au fost raniti.

"Pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, autoturismul BMW X5 care se indrepta dinspre Bucuresti spre Brasov, la kilometrul 155 pe DN1, in dreptul localitatii Timisul de Jos, a intat pe contrasens si s-a ciocnit frontal cu autoturismul Hyundai care venea din sens opus. La volanul masinii de teren se afla o femeie, C.D. in varsta de 33 de ani", a spus Cosmin Giosanu, purtator de cuvant al Politiei Rutiere Brasov.

Cei patru militari, cu varstele intre 20 si 35 de ani, au fost transportati la Spitalul Judetean Brasov pentru ingrijiri. Unul dinte cei trei militari a ramas prins intre fiarele autoturismului si a fost nevoie de descarcerare acesta fiind in stare grava.

"Am intervenit cu trei echipaje SMURD, o ambulanta si un echipaj de descarcerare. A fost o interventie dificila pentru ca a trebuit sa indepartam tot bordul si sa decopertam tot autoturismul. Persoana ranita este in stare grava si a intrat in operatie la Spitalul Judetean Brasov", a spus Ciprian Sfreja, purtator de cuvant al ISU Brasov.

Circulatia in zona a fost blocata peste o ora pana la degajarea carosabilului.