Christophe Galtier, antrenorul echipei franceze Saint Etienne a declarat, pentru site-ul oficial, ca formatia sa nu are nevoie urgenta de transferuri: "Cu acest grup, am facut 30 de puncte in prima parte a stagiunii. Merita increderea noastra, pentru ca au progresat meci de meci. Intaririle sunt vitale cand echipa trece prin momente delicate, ceea ce nu este cazul".

Latovlevic, in duel cu Raul, in grupa Europa LeagueFoto: Reuters

Declaratia lui Galtier vine in contextul in care recrutarea lui Iasmin Latovlevici, fundas stanga la Steaua, a intrat in impas.

Presa franceza scrie ca de vina sunt pretentiile romanilor: " In pofida unui acord de principiu, Steaua a ridicat pretentiile finaciare, pana la dublul sumei initiale de 750.000 euro. In al doilea rand, agentii jucatorului solicita un comision de 400.000 euro. In aceste conditii, echipa franceza se indreapta spre varianta unui alt jucator, Mikari".

Patronul Stelei l-a acuzat pe reprezentantul jucatorului, impresarul Florin Iacob, ca este de vina pentru esecul transferului, din cauza comisionului solicitat. In consecinta, Steaua a inaintat o reclamatie la federatia romana de fotbal, prin care solicita retragerea licentei de impresar lui Florin Iacob.