PAOK Salonic traverseaza o perioada mai putin fasta din punct de vedere financiar, echipa antrenata de Ladislau Boloni fiind la un pas de a fi exclusa din cupele europene (pentru urmatorii trei ani) din cauza datoriilor financiare, informeaza Reuters. Formatia elena trebuie sa dovedeasca plata datoriilor pana pe 30 iunie 2012, in caz contrar urmand sa nu mai fie primita in competitiile organizate de UEFA.

Probleme pentru Boloni la PAOK Foto: paokfc.gr

UEFA o acuza pe PAOK de neregularitati in ceea ce priveste licentierea. Astfel, gruparea elena are, conform forului european, datorii catre angajati, catre alte cluburi si restante in plata taxelor catre statul grec.

In aceste conditii, UEFA a amendat clubul grec cu suma de 250.000 de euro (319.000 de dolari). In cazul in care PAOK dovedeste, pana pe 30 iunie 2012, ca nu mai are restante financiare, echipa pregatita de Ladislau Boloni va fi amendata doar cu 50.000 de euro, dar va putea juca in competitiile organizate de UEFA.

PAOK Salonic este calificata in primavara Europa League, echipa romanilor Ladislau Boloni si Costin Lazar urmand sa intalneasca pe Udinese. In campionatul Greciei, PAOK se afla pe locul patru.