Anul 2012 a inceput bine pentru Mihaita Nesu - simte contractii la bicepsul mainii stangi. Este un semn foarte bun in anevoiosul proces de recuperare pe care il efecuteaza fostul jucator al Stelei. "Am simtit ceva deosebit fata de starea obisnuita: o contractie a bicepsului", a precizat Mihaita pentru gsp.

Mihaita Nesu Foto: AGERPRES

Nesu isi putea misca doar mana dreapta, in timp ce partea stanga a corpului era complet paralizata.

"Am simtit ceva deosebit fata de starea obisnuita. Intr-o dimineata, am avut senzatia ca pot sa contract putin ceva la mana stanga. Am chemat un fizioterapeut. Mi-a spus ca e bicepsul, ca ceea ce eu simt ca o contractie e miscarea bicepsului. Am chemat un fizioterapeut, apoi inca unul si inca unul ca sa fiu atat de sigur cate se poate. Toti mi-au spus ca bicepsul stang se contracta", a declarat Nesu pentru gsp.

Utrecht vrea sa-l pastreze in cadrul clubului

"Vrem sa-l ajutam pe Nesu. De aceea, vrem sa-l pastram si sa-i oferim un nou contract, intr-o alta pozitie in club, din momentul in care va fi in stare s-o faca. De asemenea, vrem sa-l ajutam pe Nesu si cu fundatia pe care vrea s-o deschida pentru a ajuta oamenii cu dizabilitati", a declarat Wilco van Schaik, directorul general al batavilor.

Nesu s-a accidentat grav (n.r. dupa un duel pentru minge cu Alje Schut, Nesu a cazut rau, jucatorul roman ramanand intins pe gazon) in timpul unui antrenament al echipei sale de club, din data de 10 mai. Internationalul roman si-a fracturat o vertebra cervicala, iar in acest moment isi poate misca doar capul si mana dreapta.

Mihaita Nesu a fost transferat de la Steaua in Olanda in anul 2008, fundasul fiind unul dintre titularii incontestabili ai celor de la Utrecht. De-a lungul timpului, Nesu a bifat 86 de prezente in Liga 1, in timp ce la echipa nationala a Romaniei are 8 partide disputate. In acualul sezon competitonal din Eredivisie, Nesu a evoluat de 29 de ori pentru Utrecht.