FC Barcelona a pierdut puncte importante in lupta titlu din Primera Division, echipa pregatita de Josep Guardiola remizand, scor 1-1, pe terenul celor de la Espanyol. Cel mai important moment al disputei s-a petrecut in prelungiri, atunci cand Raul Rodriguez a respins cu mana un sut al lui Pedro, de la cativa metri. Centralul nu a dictat penalti, iar Realul s-a distantat la cinci puncte de Barcelona.

Raul Rodriguez respinge cu mana sutul lui Pedro Foto: Captura YouTube

Barcelona nu a reusit sa castige pe terenul rivalei de la Espanyol, campioana Europei aflandu-se in acest moment la cinci puncte in spatele Realului.

Cesc a deschis scorul in minutul 15, iar lucrurile pareau sa mearga bine pentru Barcelona. Formatia blau-grana nu a reusit insa sa se desprinda pe tabela, iar Espanyol a dat lovitura pe final, in minutul 86, prin lovitura de cap a lui Alvaro Vazquez.

Cel mai important moment al partidei s-a petrecut in prelungirile partidei, atunci cand sutul lui Pedro a fost respins cu mana de catre Raul Rodriguez. Centralul nu a dictat insa penalti, cu toate ca faza o impunea. "Mana de ajutor a lui Rodriguez pentru Real", a titrat presa iberica dupa terminarea partidei.

Echipe:

Espanyol: Cristian Alvarez (Kiko Casilla 81'), Raul Rodriguez, Amat, Hector Moreno, Didac, Romaric (Alvaro Vazquez 64'), Forlin, Weiss (Javi Lopez 46'), Thievy, Verdu, Sergio Garcia.

Barcelona: Valdes, Alves, Puyol, Pique, Abidal, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Messi, Cesc (Keita 85'), Alexis (Pedro 71').

Au marcat: Alvaro Vazquez (86'), respectiv Cesc (15').

Meciul s-a desfasurat pe "Cornella-El Prata", in prezenta a 35.122 de spectatori.

Rezultate etapa XVIII:

Racing - Zaragoza 1-0

Levante - Mallorca 0-0

Sociedad - Osasuna 0-0

Real Madrid - Granada 5-1

Malaga - Atletico Madrid 0-1

Rayo - Sevilla 2-1

Getafe - Athletic Bilbao 0-0

Villarreal - Valencia 2-2

Betis - Sporting 2-0

Espanyol - Barcelona 1-1.

Clasament:

1 Real Madrid 43 puncte

2 FC Barcelona 38

3 Valencia 34

4 Levante 30

5 Osasuna 26

6 Malaga 25

7 Sevilla 24 etc.