Mircea Lucescu a vorbit in premiera, pentru Gazeta Sporturilor, despre accidentul pe care l-a suferit vinerea trecuta, pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti. "Tramvaiul putea evita coliziunea, sa ma ierte Dumnezeu, dar parca a vrut sa dea peste mine", a declarat Mircea Lucescu, de pe patul de spital, inainte de operatia suferita duminica.

Mircea LucescuFoto: AGERPRES

"Tramvaiul putea evita coliziunea! L-am zarit de la zeci de metri distanta si mi-am imaginat ca va frana. Sa ma ierte Dumnezeu, dar parca a vrut sa dea peste mine", a declarat Mircea Lucescu, pentru Gazeta Sporturilor, despre accidentul suferit saptamana trecuta.

Mircea Lucescu a fost operat cu succes, in cursul zilei de duminica, la Spitalul Universitar din Bucuresti, antrenorul echipei Sahtior fiind supus interventiei chirurgicale (a durat doua ore) dupa ce a aparut o complicatie - exces de lichid pleural.

"Operatia a decurs bine, ne-am bucurat ca pacientul nu a avut leziuni pulmonare. Tot hematomul era din cauza fracturilor costale. Speram ca lucrurile sa evolueze bine, este un tip robust. Coastele au fost fixate pentru ca in felul asta durerea post-operatorie va fi mai mica. Ne dorim sa paraseasca rapid spitalul fara sa mai avem complicatii.

Orice interventie poate fi urmata de complicatii nedorite, dar cred ca am facut tot posibilul sa le evitam. Doar Dumnezeu poate sa stie ce va urma. Va fi retinut pentru cateva zile. Ca la orice operatie pe torace, tuburile vor fi tinute cateva zile" - profesorul Ioan Cordos.

Mircea Lucescu se afla internat la Spitalul Universitar, dupa ce vineri a suferit un accident de masina pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti.

Conform purtatorului de cuvant al Spitalului Universitar, Mircea Lucescu a suferit un traumatism toracic sever, are cateva coaste rupte, iar sambata i-a fost facut un drenaj, dupa ce cantitatea de sange din cavitatea toracica crescuse.