Cu toate ca in dimineata zilei de duminica au anuntat ca Mircea Lucescu nu va fi supus unei interventii chirurgicale, medicii de la Spitalul Universitar din Bucuresti au decis ca antrenorul echipei Sahtior sa fie operat. "A aparut o complicatie, exces de lichid pleural", a precizat Catalin Carstoiu, managerul Spitalului Universitar. Interventia chirurgicala a inceput in jurul orei 16:00 si a durat peste doua ore si jumatate.

Mircea LucescuFoto: shakhtar.com

"A aparut o complicatie, exces de lichid pleural, si s-a decis ca domnul Mircea Lucescu sa fie supus unei interventii chirurgicale", a declarat Catalin Carstoiu, managerul Spitalului Universitar.

"Mircea Lucescu a optat pentru a fi operat. Este in stare stationara, este constient, s-a ridicat la marginea patului, este prezent, comunica cu familia", a completat Catalin Carstoiu pentru Mediafax.

Antrenorul roman va fi operat la Spitalul Universitar din Bucuresti (interventia a inceput in jurul orei 16:00 si s-a incheiat peste doua ore si jumatate), nepunandu-se problema ca Mircea Lucescu sa fie mutat.

Mircea Lucescu se afla internat la Spitalul Universitar, dupa ce vineri a suferit un accident de masina pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti.

Conform purtatorului de cuvant al Spitalului Universitar, Mircea Lucescu a suferit un traumatism toracic sever, are cateva coaste rupte, iar sambata i-a fost facut un drenaj, dupa ce cantitatea de sange din cavitatea toracica "a crescut putin".