Catalin Carstoiu, managerul Spitalului Universitar, a exclus posibilitatea unei interventii chirugicale in seara zilei de vineri: "Mircea Lucescu are mai multe coaste rupte si sange in cavitatea toracica. Nu se pune problema sa fie mutat; nici nu va fi operat in aceasta seara". Carstoiu spune ca antrenorul va fi monitorizat, o decizie urmand sa fie luata in zilele urmatoare.

Masina condusa de Mircea Lucescu, dupa accidentFoto: Agerpres

Antrenorul Mircea Lucescu, 66 de ani, a suferit un accident grav de circulatie vineri, la pranz, pe bulevardul Vasile Milea. Dupa ce a fost descarcerat, Lucescu a fost transportat la Spitalul Universitar, unde a efectuat primele investigatii. Surse convergente vorbesc despre un traumatism toracic sever, cateva coaste rupte si sange in cavitatea toracica.

Presa sportiva a publicat in cursul zilei informatii despre un posibil transfer al lui Mircea Lucescu la o clinica din Donetk (aceeasi unde a suportat in 2009 o interventie chirugicala la inima). Medicii romani au exclus momentan aceasta ipoteza, declarand ca pacientul trebuie monitorizat, pentru a evita complicatiile.