Mircea Lucescu a discutat cu jurnalistii din Turcia despre planurile sale pentru urmatoarea perioada, antrenorul roman visand sa ajunga cu Sahtior in finala Champions League. "De ce sa nu cred in asa ceva? In fotbal se poate intampla orice", a declarat tehnicianul.

Mircea Lucescu Foto: Reuters

"Urmatorul meu vis este sa ajung cu Sahtior in finala Champions League. De ce sa nu cred in asa ceva? Presedintele nostru iubeste fotbalul. A facut si face investitii majore pentru a crea o echipa tot mai competitiva. Am cucerit in 2009 Cupa UEFA, acesta nu a fost decat inceputul. Finala Ligii va fi urmatorul pas", a precizat Mircea Lucescu pentru presa turca, conform gsp.

"Mi se ofera la Donetk tot ceea ce am nevoie ca antrenor profesionist. Toti avem un scop comun, sa obtinem rezultate bune mai departe si sa continuam sa castigam trofee. Celalalt tel al nostru este sa lansam jucatori tineri. Imi place la nebunie asta. Exista doua tipuri de a face o formatie competitiva. Una este sa se procedeze ca Anji Mahacikala, prin cumpararea de jucatori experimentati. Alta e sa se construiasca o echipa din pusti, care sa se dezvolte pas cu pas. Am ales mereu a doua cale. Iubesc sa lucrez cu tinerii, sa le combin talentele intr-un scop comun, si sunt foarte satisfacut cand ei ating nivelul maxim".

"O data cu varsta, fiecare se gandeste la pensionare. Serios, eu nu intrevad acum aceasta posibilitate fiindca vad atatia tehnicieni care muncesc si dupa 70 de ani", a conchis Mircea Lucescu.