George Copos a anuntat, pe blog-ul personal, ca renunta la Rapid, omul de afaceri fiind dispus sa cedeze formatia din Liga 1. "Sunt dispus sa cedez clubul in schimbul unui leu oricui este dispus sa preia echipa si sa o finanteze", a precizat Copos.

George CoposFoto: AGERPRES

Nu este prima data in ultimii ani cand omul de afaceri a anuntat ca renunta la a sustine echipa Rapid. De fiecare data insa, Copos a revenit asupra deciziei si a ramas patron al echipei de pe "Valentin Stanescu".

Iata comunicatul lui George Copos de pe blogul personal:

"Pacat !

Ieri mi-a fost dat sa vad ceea ce nu imi aduc aminte sa fi vazut vreodata: un meci al Rapidului care a inceput intr-o atmosfera de suspiciune, generata de acuze nicicum dovedite si care s-a aratat in final a fi condimentat cu toate nelegiuirile care pot exista intr-un joc de fotbal, produse de un arbitraj care isi propune sa distruga spectacolul: de la eliminari absolut gratuite (Deac) pana la penalty-ul evident dar neacordat (Teixeira).

Ceea ce am vazut aseara (n.r. marti) la meciul Vaslui – Rapid este o intamplare din alta lume, care nu e a mea si in care nu ma mai regasesc. Nu ma mai tin nervii sa cred ca practic un anume sport care, de fapt, este un altul, cu reguli pe care nu le cunosc.

Pentru mine personal relatia afectiva cu fotbalul s-a incheiat aseara (n.r. marti seara). Cu gustul dulce al unei victorii mari, peste care se aseaza gustul amar al unei lumi fotbalistice profund pervertite, am luat decizia sa inchei si relatia formala cu fotbalul. Acest sfarsit de an este si sfarsitul perioadei mele de investitor in fotbal.

Am hotarat sa ma retrag de la Rapid. Anunt public ca sunt gata sa cedez participatia mea de 99,97% la acest club, contra sumei de 1 LEU, oricarei persoane care este dispusa sa preia actiunile si finantarea Rapidului.

Multumesc staff-ului tehnic si lui Razvan Lucescu in special pentru modul in care au gestionat pregatirea echipei, care se afla acum intr-una din cele mai faste perioade ale sale. Multumesc echipei pentru tot, pentru victorii si pentru sperante, pentru vise si pentru realizari. Multumesc suporterilor, celei mai frumoase galerii de la noi, pentru ca au stat mereu alaturi de Rapid. Regret ca nu am putut face multe pentru ei dar …….. asta a fost !

Cu toate ca voi pleca, dragostea mea fata de Rapid ramane vesnic vie si voi fi mereu, cu sufletul, alaturi de club.

Hai Rapid !"