In ultimul meci al stagiunii, Rapid a castigat cu 3-2 pe terenul lui FC Vaslui, printr-un gol reusit de Nicolae Grigore in prelungiri. Wesley a deschis scorul pentru Vaslui (min. 12), dar giulestenii au reusit sa intoarca rezultatul pana la pauza (Deac a marcat o dubla, minutele 35 si 40). Adailton a egalat in minutul 63, pentru ca Rapidul sa dea lovitura in prelungiri (Nicolae Grigore).

Razvan Lucescu Foto: Hotnews

In cursul jocului, arbitrul Istvan Kovacs a dictat doua eliminari: Pavlovici, de la gazde, a vazut cartonasul rosu in minutul 37 (la scorul de 1-1), iar Deac de la Rapid a fost eliminat in minutul 54 (la 2-1 pentru echipa sa).

"Este foarte greu sa castigi la Vaslui, aici unde se pune o presiune exagerata inainte de meciuri. Am vazut astazi o eliminare incredibila, dictata impotriva lui Deac! De altfel, inca de la pauza, Deac ne-a spus ca se simte vanat de arbitru si pregateam schimbarea! La un moment dat, la cum se desfasurau ostilitatile, eram multumit si cu 2-2" - Razvan Lucescu, antrenor Rapid.

"Milanov, Sanmartean si Milisavlievici au fost contactati de Rapid, inainte de meci, cu promisiuni. Au mai fost doi care nu au avut curajul sa ne spuna ca au fost contactati. Pe unul din ei l-am vazut toti: Pavlovici a comis un fault de "rosu" chiar sub privirile arbitrului! A fost un meci ciudat, ciudat, ciudat... Nu am inteles nimic: in minutul 30, aveam 1-0 si dominam complet... Si deodata, cu o pasa la adversar, am readus Rapidul in joc..." - Adrian Porumboiu, patron Vaslui, pentru Fanatik.