FC Barcelona a castigat Mondialul Cluburilor, campioana Europei trecand fara probleme, scor 4-0, de FC Santos in finala. "Am intalnit cea mai buna echipa din lume, o adevarat masina de jucat fotbal. Pep (n.r. Guardiola, antrenorul catalanior), ia-ma la Barcelona!", a precizat Neymar, vedeta celor de la Santos, dupa meciul desfasurat la Tokio, informeaza presa iberica.

Neymar vrea sa ajunga la FC Barcelona Foto: Reuters

"Astazi (n.r. duminica) am invatat sa jucam fotbal. Am intalnit cea mai buna echipa din lume, o adevarata masina de jucat fotbal. Daca vrei sa castigi, in primul rand trebuie sa stii sa pierzi. Ne-am duelat cu cei mai buni jucatori din lume: Messi si Xavi. Nu mai conteaza scorul final, important este sa invatam ceva din aceasta infrangere. Pep, ia-ma la Barcelona!", a declarat Neymar la finalul partidei cu FC Barcelona.

Nascut pe 5 februarie 1992, Neymar da Silva Santos Júnior este unul dintre cei mai promitatori tineri jucatori brazilieni, echipele importante de pe "Batranul Continent" fiind interesate de transferul acestuia. Conform transfermarkt.de, Neymar (19 ani) este cotat la 30 de milioane de euro.

Citeste si

* Barcelona - Santos 4-0/ Triumf la Mondialul cluburilor

* Neymar, invins de Messi: Astazi am invatat sa jucam fotbal