Doboara recorduri dupa recorduri la Real Madrid, dar nu straluceste in cel mai important meci al sezonului, cel cu Barcelona. Cristiano Ronaldo a fost criticat de o parte a presei iberice dupa ultimul El Clasico, pierdut de madrileni cu 3-1 chiar pe "Santiago Bernabeu". Atacantul a fost aratat cu degetul pentru evolutiile slabe impotriva catalanilor, Cristiano fiind depasit cu regularitate de Messi in confruntarile directe.

Ronaldo, la pamant Foto: Reuters

A marcat deja de 17 ori in acest sezon din Primera Division (la fel precum Lionel Messi), dar nu a reusit nimic in duelul de traditie cu FC Barcelona din weekend-ul trecut. Cristiano Ronaldo este atacat de o parte a presei iberice, jurnalistii fiind de parere ca portughezul straluceste impotriva echipelor mai putin valoroase.

Plecat in urma cu un an si jumatate de la Real, Raul este adus in discutie, atacantul fiind unul dintre cei mai importanti jucatori ai "albilor" in confruntarile cu Barcelona.

"Raul a trait momente magice in El Clasico atat in Primera Division, cat si in Champions League. Era liderul de care grupul avea nevoie in momentele importante. Ronaldo nu a reusit nimic notabil pana in acest moment impotriva Barcelonei", se precizeaza in presa iberica.

De-a lungul timpului, Raul a jucat in 37 de El Clasico, marcand de 15 ori. Ronaldo a bifat 10 intalniri contra Barcelonei, portughezul inscriind de trei ori. Singurul succes al madrilenilor in fata catalanilor cu Ronaldo pe teren a fost in finala Cupei Spaniei (golul decisiv a fost marcat chiar de atacantul portughez, scor 1-0).