Dinamo nu a reusit sa se distanteze de principalele adversare la titlu, echipa antrenata de Liviu Ciobotariu remizand, scor 0-0, pe terenul Astrei, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul XVII din Liga 1. In urma acestui rezultat, "cainii" au un singur punct avans fata de CFR Cluj (locul doi) si trei fata de Rapid.

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor din Targu MuresFoto: AGERPRES

"Astazi (n.r. duminica) s-a terminat un tur de campionat si am reusit sa terminam pe primul loc. Sunt multumit pentru asta, mai ales ca la inceputul campionatului nu ne dadea nimeni nicio sansa. Am avut ocazii, dar nu am fost inspirati la finalizare. Sunt dezamagit de rezultat, dar multumit de joc. Este si o stare evidenta de oboseala" - Liviu Ciobotariu (conform gsp).

Echipe:

Astra Ploiesti: Lung - Mihalache, Gaman, Goian, Morais -Takayuki, Ologu - Stratila (Stan '70), Bajenaru, Tigoianu (Tiganasu '59) - Fatai (Rusu '79). Antrenor: Tibor Selymes.

Dinamo: Balgradean - Luchin, D. Grigore, Moti, Zie Diabate - L. Rus, D. Kone, C. Munteanu, Pulhac (Paun '54) - Danciulescu (L. Ganea '76), M. Niculae. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonase galbene: Stratila '47, Rusu '89 / Pulhac '14, D. Kone '62.

Arbitri: Ovidiu Hategan - Sebastian Gheorghe, Adrian Ghinguleac - Teodor Craciunescu.