​Andre Villas-Boas surprinde inca o data de la venirea pe banca tehnica a celor de la Chelsea, ultima isprava a tehnicianului portughez fiind aceea de a le cere jucatorilor sa se bucure cu el dupa inscrierea unui gol. Motivatia? In acest fel vor arata lumii intregi ca sunt uniti, informeaza The Sun.

Andre Villas-BoasFoto: Reuters

"Antrenorul le-a cerut jucatorilor ca dupa ce dau gol sa-l caute cu privirea si sa se indrepte spre el pentru a celebra impreuna bucuria. El crede ca acest lucru va arata ca sunt uniti. Ca jucatorii, antrenorul, secunzii, ceilalti membri ai stafului si medicii, cu totii muncesc si se bucura impreuna", se precizeaza in The Sun, conform Mediafax. Purtatorul de cuvant al gruparii de pe "Stamford Brigde" a confirmat veridicitatea informatiei.

Unii jucatori vad gestul drept "prostesc si disperat"

"Sunt unii jucatori care nu se prea simt cu managerul lor acum. Deci nu sunt sigur ca toti se vor indrepta sa-l imbratiseze pe antrenor daca vor marca, luni, in meciul cu Manchester City. Pentru ei, gestul pare sa fie unul prostesc si disperat", este de parere unul dintre apropiatii clubului din Premier League, citat de jurnalistii britanici.

Chelsea a obtinut calificarea in "optimile" Champions League dupa ce a invins, scor 3-0, pe Stamford Brigde, pe Valencia, in ultima partida din faza grupelor din Champions League.

In Premier League, echipa antrenata de Villas-Boas se afla pe locul patru, cu 28 de puncte, la 10 lungimi distanta de liderul Manchester City (cele doua formatii se vor duela luni, 12 decembrie).