​Dupa ce a castigat derbiul cu Dinamo (scor 3-1), Steaua se afla in fata examenului numit CFR Cluj, ocupanta locului doi in clasament. Cu un moral bun dupa meciul din "Stefan cel Mare", echipa lui Ilie Stan ia in considerare doar varianta victoriei. De cealalta parte, ceferistii sunt obligati sa castige pentru a tine pasul cu liderul Dinamo. Meciul de pe "Arena Nationala" va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews.ro de la ora 20.00. Clubul bucurestean anunta prezenta record la disputa cu CFR Cluj.

Raul Rusescu, in mare forma Foto: steauafc.com

Click aici pentru clasamentul Ligii 1.

"Este foarte multa lume la case si sunt sanse ca stadionul sa se umple. Deja a fost inchiriat si inelul superior si asa cum ne asteptam, dupa meciul cu Dinamo, vom avea tribunele pline. Chiar avem un caz singular, dupa o infrangere cu 5-0, am avut 45.000 sau 46.000 de fani la meciul cu Rapid" - Narcis Raducan (director sportiv FC Steaua), conform Mediafax.

Steaua vs CFR Cluj in cifre:

* Steaua Bucuresti - locul 4, cu 28 de puncte - CFR Cluj, locul doi, cu 35 de puncte

* Steaua se afla pe locul trei in clasamentul meciurilor disputate "acasa", cu 19 puncte obtinute din 8 partide. CFR Cluj se afla pe doi, tot cu 19 puncte (golaveraj superior), dar si cu o partida in plus jucata pe propria arena (9).

* Ros-albastrii au marcat de 14 ori atunci cand au fost gazde si au primit 5 goluri.

* CFR Cluj sta foarte bine la capitolul puncte castigate din deplasare: 16, performanta cu care se afla pe locul doi, dupa Dinamo (19 puncte acumulate in deplasari).

* Echipa lui Jorge Costa a marcat de 14 ori pe terenuri adverse si a primit doar 4 goluri.

* Raul Rusescu si Weldon sunt cei mai buni marcatori ai celor doua echipe, ambii cu cate sapte reusite.

* Steaua a beneficiat de cinci lovituri de la 11 metri (a transformat doar doua), in timp ce CFR-ul are procentaj 100% (3 din 3).

* Nuno Diogo (a evoluat slab in ultima perioada), Ionut Rada si Roberto De Zerbi (se afla in conflict cu antrenorul) nu au facut deplasarea pentru meciul cu Steaua.

Steaua vs CFR Cluj, detalii despre meci

* Se va intra pe stadion incepand cu ora 18.00, doar pe baza de bilete si invitatii.

* Jandarmeria a catalogat disputa de sambata seara drept una cu grad ridicat de risc. Astfel, vor fi peste 500 de jandarmi care vor asigura masurile de ordine publica.

* Spectatorii nu au voie in incinta stadionului cu bauturi alcoolice si materiale pirotehnice.

Arbitri:

Partida Steaua - CFR Cluj va fi arbitrata de Cristian Balaj, acesta fiind ajutat de asistentii Aurel Onita si Eduard Dumitrescu. Rezerva va fi Catalin Popa, in timp ce observatori vor fi Dan Lazarescu si Claudiu Popa.