​Autoritatea de reglementare a pariurilor online din Franta a anuntat ca nu a descoperit nimic suspect la modul in care s-a pariat miercuri seara la meciul Zagreb - Lyon 1-7, considerat "suspect" de catre presa internationala: cu succesul obtinut in Croatia (atipic prin dimensiunea scorului, dar si prin amanuntul ca la pauza scorul era egal, 1-1), Lyon s-a calificat in "optimile" UCL, in dauna lui Ajax Amsterdam.

"Am analizat modul in care s-a pariat pe piata franceza si nu am descoperit nimic anormal", anunta Autoritatea care adauga ca a inaintat documentatia sa Uniunii Europene de Fotbal (UEFA)."Va fi important ce va descoperi si UEFA pe celelalte piete", adauga Autoritatea.

Conform acesteia, pe meciul Zagreb - Lyon 1-7 s-a pariat sub media inregistrata la un meci de Champions League, atat in ceea ce priveste numarul pariuri, cat si suma globala (sub 100.000 de euro). Din pariurile cele mai importante (ca miza), jumatate au fost realizate in timpul desfasurarii partidei, ceea ce este obisnuit pentru un joc de fotbal. Doar 16 pariuri au avut miza peste 500 de euro, iar cel mai important a fost de 1500 de euro, incheie Autoritatea pentru reglementarea pariurilor din Franta.