AC Milan si impresarul lui Carlos Tevez au ajuns la o intelegere in ceea ce priveste trecerea jucatorului argentinian la formatia din Serie A, informatia fiind confirmata de Gazzetta dello Sport. Pentru ca transferul sa fie realizat (in iarna lui 2012) este nevoie ca Manchester City (actualul club al atacantului) sa accepte propunerea italienilor.

Carlos TevezFoto: Reuters

"Tevez vrea sa vina la noi, si-a dat acordul, speram sa ajungem la o intelegere si cu Manchester City. Silvio Berlusconi si-a dat si el acordul pentru aceasta afacere dovedind inca o data cat tine la acest club. Tevez este un jucator de o valoare absoluta. Cassano m-a sunat si m-a felicitat pentru intelegerea cu Tevez. S-a aratat extrem de bucuros" - Adriano Galliani, administratorul delegat al Milanului, conform Mediafax.

Tevez va primi 2,5 milioane de euro pana la finalul stagiunii, iar in cazul in care transferul va fi definitiv Milanul va plati 23 de milioane de euro catre Manchester City.

La "Cetateni" Tevez primea 8 milioane de euro pe stagiune, in timp ce la AC Milan ar urma sa incaseze in jurul sumei de 5 milioane de euro pe an.

Carlos Tevez a fost scos din lotul lui Manchester City dupa ce a refuzat sa intre pe teren la meciul cu Bayern Munchen, din Liga Campionilor (din data de 27 septembrie 2011).