Intrebat de catre jurnalistii spanioli cum va juca in partida cu Real Madrid (de sambata, 10 decembrie, ora 23.00), Josep Guardiola a surprins, tehnicianul Barcelonei precizand ca este mai importanta situatia in care se afla moneda unica europeana decat sistemul tactic pe care il va folosi pe Santiago Bernabeu. "Important este cum vor reusi Sarkozy si Merkel sa salveze euro", a precizat Guardiola.

Mourinho vs Guardiola Foto: Reuters

"Antrenorii adversi vor sti intotdeauna ce trebuie sa faca impotriva noastra. Ne-au tot studiat si nu cred ca mai reprezentam vreun secret pentru cineva. Daca vom invinge este clar ca vom pleca spre Japonia mult mai relaxati (n.r. la Campionatul Mondial al Cluburilor). In acest moment nu este important cum vom juca, cu trei sau patru jucatori de atac, ci cum vor reusi Sarkozy (n.r. presedintele Frantei) si Merkel (cancelarul Germaniei) sa salveze euro", a declarat Josep Guardiola, pentru presa iberica, inainte de marele meci cu Real Madrid.

"Va fi un meci interesant, asteptat de toata lumea. In cazul in care Realul va invinge, nu cred ca Barcelona va mai putea recupera. In aceste conditii, cred ca sezonul ar fi deja incheiat" - Frank de Boer, antrenor Ajax Amsterdam.

Partida Real Madrid - FC Barcelona se va disputa, sambata, 10 decembrie, de la ora 23.00 (ora Romaniei), pe Santiago Bernabeu. Meciul va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews.ro.

Primera Division, clasament:

1 Real Madrid 37 puncte (-1 joc)

2 FC Barcelona 34

3 Valencia 30 (-1 joc)

4 Levante 26 (-1 joc).