​Steaua a castigat derbiul cu Dinamo (scor 3-1, in "Stefan cel Mare"), rezultat in urma caruia ros-albastrii au urcat pe locul patru in clasament (la opt puncte de lider). "Cum sa nu ne gandim la titlu, am invins echipa de pe primul loc si mai avem un retur de campionat in fata. Imi doresc sa revenim in Ghencea", a declarat Ilie Stan, antrenorul Stelei, dupa succesul de luni.

Ilie Stan, antrenor SteauaFoto: AGERPRES

"Este o victorie importanta pentru noi. Acest joc putea salva turul de campionat. E cea mai frumoasa victorie din cariera mea de antrenor si vreau sa-i felicit pe jucatori pentru ca au demonstrat ca sunt valorosi. Rusescu a inteles ca trebuie sa joace simplu si sper sa o tina tot asa. Daca reusim sa castigam si meciul cu CFR Cluj situatia se va schimba total. Nu ne-a ars de turma de oi, ne-am concentrat pe joc si vreu sa-i felicit inca odata pe jucatori pentru ca au respectat tot ce le-am spus inainte de meci. Nu le-am cerut sa joace pentru mine, eu am avut tot timpul pozitia consolidata, pentru ca domnul Becali spusese ca nu se pune problema sa fiu demis" - Ilie Stan, conform Mediafax.

"Nu pot spune ca Dinamo a fost o echipa epuizata. Noi am revenit repede dupa golul primit, jucatorii au crezut ca putem invinge. Am emotii inaintea fiecarui meci, nu doar inaintea celui cu Dinamo. Asta este meseria mea, de cand am venit la Steaua am avut numai derbiuri. Steaua se va schimba mult dupa acest tur. Veti vedea o alta Steaua in retur, mult mai puternica, dar avem nevoie de liniste pentru asta. Cum sa nu ne gandim la titlu, am invins echipa de pe primul loc si mai avem un retur de campionat. Imi doresc sa revenim in Ghencea. Poate domnul Becali va rezolva problema si ne vom intoarce din retur", a conchis Ilie Stan.