Victorie importanta pentru Steaua, pe terenul lui Dinamo: dincolo de satisfactia unei victorii contra unui asemenea rival, Steaua bifeaza primul succes convingator in aceasta stagiune. Raul Rusescu este eroul stelistilor, cu doua goluri. A treia reusita i-a apartinut lui Mihai Costea, in prelungiri. Dinamo, sub asteptari - a deschis scorul, prin Marius Niculae, dar nu s-a putut bucura de avantaj, intrucat Steaua i-a oferit luni seara o replica net superioara.

Raul Rusescu, decisiv pentru SteauaFoto: AGERPRES

Min. 20: Arbitrul Cristi Balaj acorda penalty lui Dinamo, la un hent comis de Iliev in propriul careu. Marius Niculae izbuteste sa inscrie, dar cu emotii: mingea a fost respinsa de Tatarusanu, a izbit transversala si a revenit in spatele portarului stelist, abia de acolo intrand in poarta.

Min. 22: Egalare-fulger - Rusescu suteaza surprinzator, din afara careului; mingea intra in poarta pe coltul lung, pe o traiectorie ideala.

Finalul reprizei apartine Stelei - Nikolic rateaza o sansa importanta de a inscrie, singur cu Balgradean.

Min. 59: Contraatac Steaua, construit de Tanase; decarul stelist il angajeaza pe Nikolic, in lateral, iar acesta intoarce mingea in centrul careului. Rusescu pivoteaza si inscrie pe coltul lung.

Finalul este tensionat, intrucat Dinamo renunta la precautii: Tanase nimereste bara laterala in minutul 76, iar Marius Niculae gaseste transversala stelista in minutul 87!

Min. 90+2: Mihai Costea pleaca inspirat pe contraatac, il depaseste in dribling pe Moti, apoi il invinge pe Balgradean cu un sut plasat.