In duelul echipelor care ne-au reprezentat in Champions League (Vaslui - tur preliminar, Otelul - grupe) s-a impus echipa lui Viorel Hizo, prin golul lui Wesley (11). Cu acest succes, FC Vaslui a ajuns pe locul 4 in Liga 1, la 9 puncte de Dinamo.

Wesley, decisiv cu OtelulFoto: AGERPRES

Meciul Vaslui - Otelul a fost intrerupt trei minute in prima repriza, din cauza fumigenelor aruncate de suporterii galateni. In minutul 19, jandarmii au evacuat sectorul de tribuna al oaspetilor, gest care i-a facut pe fanii gazdelor sa paraseasca si ei stadionul, solidarizandu-se cu rivalii lor.

Dupa meci, Jandarmeria a anuntat ca a amendat 16 fani ai Galatiului, dintre care 14 au primit interdictie de intrare pe arene sportive.

"Fotbalul a invins smecheria: diferenta dintre noi si Otelul e clara, ei nu pot lega cinci pase, joaca doar "bufa", cum au facut si prin Liga Campionilor", a declarat patronul moldovenilor, Adrian Porumboiu.

"Suntem deja obisnuiti cu declaratiile penibile ale lui Porumboiu, nu are niciun rost sa il bagam in seama. Astazi, am asteptat prea mult de la cativa jucatori care au demonstrat ca sunt doar blazati. In iarna, trebuie sa facem niste schimbari, ceea ce inseamna ca trebuie sa cheltuim ceva: nu merge la infinit cu investitii si salarii minime", a spus presedintele Otelului, Marius Stan.