Steaua nu are voie sa piarda pe terenul lui Schalke pentru a nu sta la mana rezultatelor, ros-albastrii fiind condamnati sa repete cel putin rezultatul din tur (iar Maccabi sa nu castige) pentru a spera la "16-imile" Europa League. Infrangerea mai lasa sanse de calificare doar in cazul in care israelienii nu castiga in deplasarea de la AEK Larnaca. Partida Schalke - Steaua va fi in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews.ro de la ora 20.00.

Steaua vs Schalke Foto: Reuters

"Sunt constient ca, si daca voi sta undeva in apropierea bancii, in vacarmul care va fi pe stadion, nu ma voi putea face auzit de catre elevii mei. Dar nu-mi fac probleme, pe banca va sta Edi Iordanescu si el va conduce echipa. Va fi o disputa foarte grea, dar am incredere in fortele noastre" - Ilie Stan, antrenor FC Steaua.

"Ei sunt favoriti, dar la fotbal se anuleaza de multe ori aceste diferente, si de bugete, si de cota a jucatorilor. Speram sa jucam cel putin cum am facut-o in meciul tur, cand am inchis bine culoarele si nu le-am dat posibilitatea nemtilor sa ajunga la poarta noastra. Nici noi n-am reusit mare lucru, dar cel putin i-am blocat foarte bine" - Narcis Raducan, director sportiv FC Steaua.

Echipe probabile:

Schalke: Unnerstall - Hoger, Papadopoulos, Matip, Fuchs - Baumjohann, Jones, Holtby, Jurado - Raul, Huntelaar.

Steaua: Tatarusanu - Martinovic, Iliev, Geraldo, Latovlevic - Bicfalvi, Bourceanu, Brandan - Mihai Costea, Rusescu, Tanase.

Meciurile zilei (de la ora 20.00):

AEK Larnaca - Maccabi Haifa

Schalke - Steaua

Grupa J, clasament:

1. Schalke 8 puncte (8-1)

2. Maccabi 6 puncte (9-7)

3. Steaua 5 puncte (5-8)

4. AEK 2 (1-7)

Ultima etapa, 14 decembrie:

Steaua - AEK

Maccabi - Schalke.