Amantino Mancini, fost jucator al echipelor AS Roma, Inter si AC Milan, a fost condamnat la doi ani si opt luni de inchisoare, informeaza Gazzetta dello Sport. Fotbalistul a fost gasit vinovat de viol si vatamare corporala impotriva unei femei. Totul s-a intamplat la o petrecere organizata de Ronaldinho in noaptea de 8 spre 9 decembrie 2010.

Mancini pe vremea cand evolua la InterFoto: AGERPRES

In urma cu aproape un an de zile, Ronaldinho, pe atunci jucator la AC Milan, a organizat o petrecere la care a venit si Mancini (prieten si coechipier cu "Dintosul").

Mancini si victima sa (un fotomodel brazilian) s-au cunoscut la aceasta petrecere, fotbalistul Milanului oferindu-se sa o duca pe femeie acasa dupa ce acesteia i s-a facut rau. In timp ce femeia era inconstienta (a fost dusa pana la urma in apartamentul fotbalistului), Mancini a violat-o, conform Mediafax.

Sportivul si-a recunoscut vina, pedeapsa pentru Mancini fiind de doi ani si opt luni. De asemenea, Gerardo Eugenio Nascimento (prieten cu Mancini) a primit zece luni de inchisoare pentru complicitate.