Ancheta de catre DNA pentru "abuz in serviciu", Mircea Sandu a vorbit pentru prima data despre o eventuala retragere din fruntea fotbalului romanesc, "Nasul" precizand ca acest lucru s-ar putea intampla dupa finala Europa League, gazduita de "Arena Nationala", in data de 9 mai 2012.

Mircea SanduFoto: AGERPRES

"Imi lasa un gust amar aceste scandaluri. Daca m-am gandit sa ma retrag? Normal ca m-am gandit de cateva ori, mai vedem dupa finala Europa League. Eu nu am intreprins vreo actiune in afara statutului FRF, asta e tot ce pot sa spun" - Mircea Sandu la sport.ro.

Arena e gata pentru finala Europa League

"Stadionul este gata, mai trebuie sa eliminam doua randuri, in zona de premiere, dar de acest lucru ne vom ocupa cand va fi cazul. De luni incep sa se vanda biletele, suntem in grafic pentru evenimentul de pe 9 mai, cand Bucurestiul va fi in prim-plan nu doar european, ci si mondial. Mi se pare un pret destul de corect pentru bilete, sub preturile din Germania sau Irlanda" - Mircea Sandu.

"Sper sa fie doua echipe mari in finala. As dori din tot sufletul sa vad o echipa romaneasca, dar e foarte greu. Manchester City, Valencia, Dortmund, Chelsea, Eindhoven sunt echipe destul de puternice care pot juca o finala aici. Vaslui joaca un meci dificil cu Lazio, Steaua evolueaza la Schalke, Rapid nu mai are sanse", a conchis Sandu la sport.ro.

Preturile tichetelor pentru romani

Romania va beneficia de 20.000 de bilete pentru finala Europa League din data de 9 mai 2012. Cele mai ieftine tichete vor fi la peluze (100 de lei - categoria a-IV-a). Urmeaza apoi 150 de lei pentru categoria a-III-a (Tribunele I si II si o parte din peluze), 250 de lei pentru categoria a-II-a (Tribuna I si a-II-a) si categoria I (500 de lei, locuri central la cele doua tribune).